Húsos cumi

 2009.11.14. 20:00

Nevezett lánylény ezidáig kizárólag öklével pótolta a mindenféle jót jelentő anyai mellet, aztán jött a kisujj, végül ma felfedezte magának hüvelykujját, ami ugye nagyban hasonlít anya mellbimbójára, annyi különbséggel, hogy hosszabb és nem jön belőle semmi. Hosszabb, méghozzá olyanyira, hogy a kis tapasztalatlan fruska annyira megörült a felfedezésnek, hogy fogta és tövig becumitzta azt az ujjat, minek eredményeképpen heves öklendezésekbe kezdett, nem számított ugye ilyen alattomos mellékhatásokra.

Történt mindez amiatt, mert a kis bélgép már nem elégszik meg az anyjából bugyogó életelixír mennyiségével, ezért hívja segítségül az egész kezét. Megoldandó a problémát, hétfőtől megkezdődik a mellétáplálás.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kisfonok.blog.hu/api/trackback/id/tr521528239

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

moncsikaa 2009.11.26. 12:53:10

:-D Nagyon aranyos! A háttér és a felirat is nagyon jó lett.
süti beállítások módosítása