Lenyomtuk Orfűt!

 2010.07.05. 08:00

Megvan az első strandélmény! Egyenesen Orfűig mentünk egy kis vízért: anya, apa, Kata és Kata. Az előrejelzés nem volt túl bíztató, 28 fokos a levegő, 24 a víz. Nem egy kimondottan ideális strandidő, de vacogni nem kell, a nap hétágra süt, megvan a strandsátor, anyának a matrac, nehogy az iszaphoz érjen a lába, úgyhogy irány a víz. Délutáni érkezés kettő körül, csak háromtól érvényes a félnapos belépő, sebaj, kétszáz forinton nem múlik, szellősen teli a placc, bőven elférünk. A kiscsaj első strandélménye, reméltük, hogy úgy fogja fel, mint a kiskádat a fürdőben, csak nagyban, hát úgy fogta fel. Bár az elején látszódtak a megszeppenés jelei, köszönhetően a nem túl meleg víznek, de aztán belejött és ment a pancsolás mint ha muszáj volna. Aztán kötelezően kidőlt, és durmolt egy jót a sátorban egy szál pelusban. 

A bejegyzés trackback címe:

https://kisfonok.blog.hu/api/trackback/id/tr32131024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

T.CS. Rambo 2010.07.05. 18:35:14

istenem, de hát a vízben halak b@sznak szilvija...hogy mertél bemenni? ezt látnom kellett volna. de nekem nincs pénzem ilyen mindenféle belépőkre :P
süti beállítások módosítása